Gravferder i Sogndal komande veke

Kyrkja i Sogndal vil her kunngjere kyrkjelege gravferder i Sogndal kommune når dei er gjort offentlege.

Tid og stad for gravferder

Kyrkja i Sogndal vil her kunngjere KYRKJELEGE GRAVFERDER I SOGNDAL KOMMUNE når dei er gjort offentlege.
Merk: Med dagens smittevernreglar er det berre plass til eit avgrensa tal personar i kyrkjene og seremoniane kan difor for tida som regel ikkje vere opne for alle. Sjå informasjon i dødsannonse.

Dødsannonsar

Gravferdsbyråa i området legg ut dødsannonser på sine heimesider i samråd med dei pårørande. Dersom du ynskjer å sjå dødsannonser frå gravferdsbyrå i området kan du klikke på ei av lenkjene under. Primært gjeld søket dødsannonsar for det aktuelle byrået, men ein kan også velje å søkje etter dødsannonser nasjonalt.

Dødsannonser frå Sogn gravferdshjelp

Dødsannonser frå Nummedal gravferdsbyrå