Påmelding til gudstenester i Balestrand

19. september: Tjugum kyrkje kl.11.00

Lenkjer til påmeldingsskjema:

19. september, 17. søndag i treeiningstida

PÅMELDINGSSKJEMA til gudsteneste i Tjugum kyrkje søndag 19. september kl. 11.00 ved Jostein Risa (liturg) og. Kurt Arild Ohma (tale). Presentasjon av årets konfirmantkull. Udeling av 6-årsbok. Barnesamling under preika. Takkoffer til Sygna vgs..

Det er mogeleg å melde seg på her heilt fram til gudstenesta startar og ein kan sjå kor mange ledige plassar det er ved påmelding.

Dersom du opplever problem, kan du ringe kyrkjekontoret 57 67 99 85 i kontortida måndag-fredag 9.00-15.00. NB! Det er også mogeleg å kome i kyrkja utan påmelding. Vi slepp inn folk så lenge det er ledige plassar att, og kontaktinformasjon vert då registrert i døra.

TIPS: Legg inn lenkja sogndal.kyrkja.no/påmelding som snarveg i nettlesaren din. Framover vil det verte lagt ut påmeldingsskjema for gudstenester i Balestrand på denne sida før kvar helg..

Bakgrunn: Frå juni 2021 er det igjen opna for inntil 400 deltakarar ved arrangement med minst ein meter avstand mellom kohortane, men i kyrkjene våre er de uansett ikkje plass til meir enn frå 30-100 personar med 1 meter avstand. Den norske kyrkja er som gudstenestearrangør pålagt å registrere alle frammøtte med namn og telefonnummer som eit smitteverntiltak og alle skal no tilvisast fast plass i ein av kyrkjebenkene. Dette kan ordnast ved ankomst, men førehandspåmelding forenklar dette arbeidet og reduserer kø ved inngangen. Vi er difor glade for alle som melder seg på på førehand.