Orgelkonsert med Anders Vassli Brekke

Publisert: 15.05.2019
Oppdatert: 29.05.2019

Onsdag 29. Mai kl.19:30 er du hjarteleg velkommen til flott orgelkonsert i Stedje kyrkje. Anders Vassli Brekke frå Vik i Sogn, er student i Trondheim, og skal ha sin eksamenskonsert i Nidarosdomen i juni. Før dette kjem han til Stedje, der det vert framført musikk av blant anna Johann Sebastian Bach, Cesar Franck og Arild Sandvold.

Anders Vassli Brekke er frå Vik og går 4. Og siste år på musikkonservatoriet i Trondheim der han studerer orgel og kordireksjon. Han avlegg dette semesteret avsluttende eksamenskonsert i orgelspel i Nidarosdomen.

Denne konserten har han sterkt ynskje om å òg fremføra i heimlege trakter og er veldig glad for at han kan komma til Sogndal og halda konsert på det nyrestaurerte orgelet i Stedje kyrkje.

Repertoaret på konserten er som følger:

G. Frescobaldi - Capriccio sopra la Girolmeta
J. S. Bach - Preludium & fuge, D-dur
C. Franck - Chorizo no. 2 i H-moll
Axel Bouff - Gethsemane
Arild Sandvold - Introduktion og Passacaglia i H-moll

Fri inngang med moglegheit for å gje kollekt til kyrkjemusikalsk arbeid.

Velkommen!